Over ons

SoftwareInformatie helpt bedrijven al sinds 2007 met het vinden van de juiste partner voor zakelijke software. Onze experts geven in zeven Europese landen advies over ERP, CRM, DMS en BI.

Door de jaren heen hebben wij CRM-leveranciers en hun software in kaart gebracht. Deze gegevens hebben wij nu verzameld op CRMvergelijken.be om u kennis te laten maken met de Belgische CRM-markt.

Een overzicht van alle
CRM-systemen in België

Om alle CRM-leveranciers en hun systemen op één website te verzamelen, hebben wij CRMvergelijken.be gelanceerd. Samen met de CRM-ontwikkelaars in ons netwerk bouwen we aan een compleet overzicht van de gehele Belgische CRM-markt.

Meer dan 250 kenmerken

CRMvergelijken.be geeft u per sector een overzicht van alle CRM-systemen in België. Aan de hand van meer dan 250 kenmerken kunt u een eerste stap zetten in het vinden van de systemen die het best bij uw organisatie passen.

Vergelijk alle CRM-systemen

De CRM-wijzer

Met de CRM-wijzer zijn wij in staat om gericht advies te geven over uw specifieke situatie. De CRM-wijzer bevat handige tips over de implementatie binnen uw sector, advies over noodzakelijke functionaliteiten en een schatting van wat het systeem zal gaan kosten.

Ontvang uw gratis CRM-wijzer